Tententeam Baurora 2022

Beste ouders, vrienden en chirosympathisanten,

Het kamp begint stilaan in het vooruitzicht te komen en we kijken er al kei hard naar uit! Zoals elk jaar kunnen we rekenen op ons geweldige tententeam van Baurora voor de opbouw en afbraak van de tenten op kamp. Maar we kunnen natuurlijk altijd extra handen en man/vrouwkracht gebruiken. Daarom zijn we nog op zoek naar ouders of sympathisanten die ons tententeam willen versterken!

De opbouw is op 21 juli vanaf 12 uur (op de kampplaats) en de afbraak is dit jaar uitzonderlijk op zaterdag 30 juli vanaf de voormiddag, één dag vroeger dan normaal. De reden hiervoor is dat het kampterrein dit jaar zo is ingedeeld dat de tenten te dicht bij het kampvuur zouden staan. Voor de veiligheid slaapt de laatste nacht iedereen dus in de lokalen.

We zouden dit jaar ook liefst de tenten door Baurora laten vervoeren, want het zou kunnen dat de camion pas wat later op het terrein mag. Als iemand een aanhangwagen of camionette heeft, zal die dus zeker van pas komen!

Wie kan er komen helpen met de opbouw en/of afbraak van de tenten? Wie heeft een aanhangwagen of camionette om de tenten te vervoeren? Wie zijn onze helden van dit kamp? 🙂

Gelieve iets te laten weten via mail: mayte@chiro-aurora.be of sms: 0487/97.04.06. Als er vragen of twijfels zouden zijn, aarzel dan ook niet om haar te contacteren!

Alvast bedankt voor jullie hulp en tot snel!

De leiding van Chiro Aurora