Terugblik kamp & vooruitblik nieuw chirojaar

Het kamp zit er helaas weer op. Maar wat was het weer een zalig bivak zeg! Het waren 10 dagen van puur plezier, ambiance en genot! Hier nog een paar zaken over het kamp die we jullie willen meedelen:

– Er zijn nog heel wat verloren voorwerpen achtergebleven. Op zondag 13 september worden deze voor de start van de chiro uitgelegd op het plein. Kom zeker nog eens een kijkje nemen, wie weet vind je nog iets terug. Nadien wordt alles waar geen naam in staat weggegooid.

– Als je bij het uitpakken spullen in jouw valies vond die niet van jou zijn, mail dan even een beschrijving van het kledingstuk naar je leiding zodat ze de andere ouders op de hoogte kunnen brengen en de rechtmatige eigenaar gevonden kan worden.

– Na het kamp werden er luizen vast gesteld bij één van de leden. Controleer je eigen dochter dus zeker nog eens!

– Vergeet zeker niet om een kijkje te nemen naar de vele kampfoto’s!

 

Voor wie na het kamp een beetje in een zwart gat is gevallen en de chiro al mist, hebben we goed nieuws: het nieuwe chirojaar ligt op de loer!

Op zaterdag 12 september openen we het jaar met een lekkere BBQ !!!
Meer informatie over de inschrijvingen vind je hier: Brief BBQ 2015.
(opgelet: inschrijven kan tot 1 september en de nieuwe leidingsverdeling wordt tijdens de bbq bekend gemaakt, dus je wilt dit zeker niet missen!)

Op zondag 13 september trappen we het chirojaar 2015-2016 dan echt op gang met de eerste chirozondag !