Circulatieplan Kamp Herselt 2022

Beste ouders

Zoals beloofd in vorige mail gingen we nog een mail versturen met het exacte circulatieplan voor 21 juli (alleen voor ouders met leden in de Speelclub en Kwiks) en 31 juli (voor alle leden). Het is belangrijk om de aangeduide weg goed te volgen dus bekijk het zeker eens op voorhand! (zie afbeelding in bijlage) Wanneer u het ophaalpunt hebt bereikt vragen wij u vriendelijk om uw auto niet te verlaten maar in uw auto te wachten tot uw kind is uitgestapt of in het geval van 31 juli tot wij uw kind tot bij u hebben gebracht. Dit omdat er geen plaats is om te parkeren en we een strak tijdschema hebben om het kampterrein te verlaten.

Ter herinnering:

We willen jullie graag vragen om zondag 31 juli jullie dochter(s) zelf met de auto te komen ophalen. Om het druk verkeer te organiseren gaan we werken in twee tijdsloten. De leden van jong (kiekeboes, speelclub en kwiks) dienen tussen 11u00 en 11u20 opgehaald te worden, en de leden van oud (tippers, tiptiens en aspiranten) dienen tussen 11u20 en 11u40 opgehaald te worden. We willen jullie aanmoedigen om te carpoolen om de drukte wat te beperken. Als je leden van zowel jong als oud komt ophalen, kom je tijdens het tijdslot van oud.

Alle bagage moet ook meegenomen worden met eigen vervoer. De oudste afdelingen (tippers, tiptiens en aspiranten) moeten ook hun fiets zelf mee nemen naar huis.

Het is zeer belangrijk dat de uren worden gerespecteerd, zodat we tijdig de kampplaats kunnen verlaten.

Wij danken jullie voor jullie medewerking!

Heel veel groetjes

De leiding van Chiro Aurora
(P.S. bij vragen of opmerkingen kunt u mailen naar nele@chiro-aurora.be)