Inschrijvingen voor het nieuwe Chirojaar – Belangrijke informatie!

Beste ouders en leden,

Met enthousiasme kijken we uit naar het komende chirojaar en willen we jullie graag op de hoogte stellen van ons nieuwe inschrijvingssysteem dat bestaat uit drie ‘golven’ voor drie verschillende doelgroepen. Door het groeiende ledenaantal (vooral bij de jongste afdelingen) zijn er enkele nieuwe aanpassingen nodig om ervoor te zorgen dat we iedereen een plek kunnen bieden terwijl onze werking op een veilige en verantwoorde manier kan blijven doorgaan. 

Golf 1: Herinschrijving voor huidige leden:
Binnenkort ontvangt u via e-mail een specifiek inschrijvingsformulier voor uw kind(eren), die momenteel al lid zijn van onze chiro, om zich opnieuw in te schrijven. Deze inschrijvingsperiode loopt van maandag 7 augustus tot en met zondag 20 augustus (23u59). Dit zorgt ervoor dat alle huidige leden zich zeker opnieuw kunnen inschrijven.

Golf 2: Inschrijvingen voor zussen van huidige leden:
Als uw dochter een zus(sen) heeft die graag aansluit(en) bij onze chiro, krijgt u een apart inschrijvingsformulier voor hen rond het einde van de eerste inschrijvingsperiode. Dit formulier wordt per e-mail verstuurd en kan worden ingevuld tijdens de periode van maandag 21 augustus tot en met zondag 3 september (23u59).

Golf 3: Algemene inschrijvingsperiode:
Voor iedereen die niet binnen de bovengenoemde categorieën valt, zal er vanaf 4 september tot en met 17 september (23u59) een algemeen inschrijvingsformulier op onze website beschikbaar zijn. We verwelkomen graag nieuwe leden mits we een veilige chirowerking kunnen garanderen.

Indien nieuwe leden na deze datum nog willen komen proberen is dit altijd mogelijk, mits er nog plaatsen zijn om zich in te schrijven.

We willen ook benadrukken dat oudere leden (tippers – aspiranten (12-18 jaar)) zich zeker geen zorgen hoeven te maken. We treffen deze maatregelen vooral omdat de jongste afdelingen qua aantal bijna aan hun maximumcapaciteit zitten en wij als leidingsploeg het belangrijk vinden om de chirowerking op een veilige manier te laten doorgaan. We doen ondanks ons uiterste best om een plek voor iedereen te voorzien.

Mocht u vragen hebben over het inschrijvingsproces, aarzel dan niet om onze admins Amber en Anso te contacteren. 

Bedankt voor uw begrip. We kijken ernaar uit om samen weer een geweldig jaar te beleven.

Met vriendelijke groeten,
De leidingsploeg van Chiro Aurora