Spaghetti-drive in 14/11/2021

Beste leden, ouders en andere chirovrienden,

Omwille van het snel stijgende aantal Corona besmettingen hebben wij besloten om onze jaarlijkse Spaghettiavond niet meer fysiek te laten doorgaan. Niet getreurd. We organiseren zondag 14 november een spaghetti drive-in zodat jij nog steeds van onze overheerlijke spaghettisaus kan smullen! 

We verkopen onze zelfgemaakte spaghettisaus verpakt per halve of per kilo. Zo kan u thuis eenvoudig uw pasta opwarmen of een voorraad invriezen om ook doorheen het jaar nog te kunnen genieten van een lekker bordje spaghetti. Als u liever meteen geniet van uw pasta, kan u ook altijd kiezen voor het deluxe pakket. Dit pakket bevat alles om die avond zelf een heerlijk bordje spaghetti op tafel te toveren.

Het afhalen van de bestellingen zal verlopen via een drive-in. Deze zal plaatsvinden aan de Koekoek te Aartselaar (Lindenboslaan 2/A). De ingang van de drive-in zal aan de parking van de Koekoek zijn, de uitgang via de kleuterschool. U kan de wegwijzer onderaan deze brief raadplegen. U kan uw bestelling komen afhalen op zondag 14 november tussen 10u-16u. 

Om deze take-away vlot te laten verlopen, vragen wij jullie te bestellen vóór maandag 8 november. Dit kan door het inschrijfformulier in te vullen via volgende link: http://bit.ly/spaghetti-aurora. Wees op tijd, want bestellingen na deze datum kunnen wij helaas niet meer aannemen. Gelieve ook het totale bedrag vóór 10 november te storten op het rekeningnummer: BE20 7331 3209 7256 (met de mededeling: ‘Spaghetti – Naam en achternaam’).

De overschrijvingen die reeds gedaan zijn voor de oorspronkelijke spaghettiavond storten we terug. U zal deze centjes in de loop van deze week op uw rekening zien verschijnen.

Tenslotte verzoeken wij u nog vriendelijk om in de door u aangeduide shift uw bestelling te komen afhalen. Door deze ophalingen te spreiden, kunnen we drukte vermijden.

Wat kan u bestellen?

Spaghetti bolognaise0.5 kg
1 kg
€10 €18
Veggi spaghetti0,5 kg
1 kg
€10
€18
Deluxe pakket voor 2 personen(spaghetti saus + ongekookte spaghetti + kaas + verrassing)€14
Ambachtelijke dessertjes

Tiramisu

Chocomousse

Rijstpap
€3
Witte/Rode wijn€10

Als extraatje doen wij ook dit jaar een tombola! Lotjes kunnen via het Google-formulier gekocht worden aan €2/lotje. Terwijl u de drive-in passeert, zal u te weten komen of u al dan niet een prijs wint.