Bivak Heusden-Zolder ’23

De 10 leukste dagen van het jaar zijn weer in aantocht: ons chirokamp!
Hieronder vinden jullie alle belangrijke info terug.

Via deze link kunnen jullie de medische fiche voor het kamp invullen. Deze dient ingevuld te zijn vóór zaterdag 1 juli. Ook het kampgeld zou tegen dan gestort moeten zijn op het rekeningnummer BE20 7331 3209 7256 met vermelding van kamp- naam– afdeling. De bedragen zijn als volgt: voor het eerst (en oudste) kind betaalt u €150. Voor het tweede, derde, vierde, … kind betaalt u €140. Indien uw kind bij de kiekeboes zit, betaalt u hiervoor €120 euro, ongeacht het een tweede of derde kind is. Voor ouders die gespreid willen betalen is dat ook mogelijk! Laat in dat geval iets weten aan onze fina: sarah@chiro-aurora.be, lore.v@chiro-aurora.be of fien@chiro-aurora.be.

Hoe ziet zo’n dag op kamp eruit? Naar waar gaan we eigenlijk? Welke verkleedkleren moet je meenemen? Wie maakt ons lekkere eten klaar? Voor al je vragen kan je terecht in ons prachtige kampboekske! Klik hier om het kampboekske online te lezen, of download het pdf-bestandje hieronder. Ook de kampbrief met alle praktische info kunnen jullie downloaden.

De oudste afdelingen ontvangen een afsprakenbrief van hun leiding. Het is belangrijk dat elk lid dit document leest en ondertekent. Wij verwachten het strookje onderaan deze afspraken ondertekend terug ten laatste op vrijdag 9 juni. Indien je niet naar de chiro kan komen voor deze datum, dan steek je het strookje in de brievenbus van de chiro. Als we niet van elk lid een gehandtekend strookje ontvangen, kan de dropping spijtig genoeg niet doorgaan.

Ben of heb jij een lieve mama of papa die graag mee aan ons kamp wil bouwen? Wij zoeken altijd nog helpende handen voor de op- en afbraak van onze tenten. De opbouw zal gebeuren op 21 juli in de namiddag. Onze kookploeg voorziet ook een heerlijke maaltijd voor alle helpende handen. De afbraak vindt plaats op 31 juli in de voormiddag. Wil je ons Baurora-team graag versterken? Stuur dan een mailtje naar mayte@chiro-aurora.be! Ook zoeken we nog dringend remorquen of een camionette waar we onze tenten in kunnen vervoeren. Ben of ken jij onze redder in nood? Stuur dan ook een mailtje naar mayte@chiro-aurora.be. De leiding is jullie alvast enorm dankbaar!

Zit je nog met vragen? Aarzel niet om ons aan te spreken, te bellen, Whatsappen of je postduif te sturen! We doen er alles aan om er weer een fantastisch kamp van te maken om nooit te vergeten en hebben er alvast super veel zin in!

Lieve kampgroetjes,

Enda, Jelke, Laura, Kato, Bette, Fien, Ine, Fran, Mayte, Yo-Lin, Anso, Li-Anke, Sarah, Amber, Nele, Lore, Silke, Charlie & Marike