Laatste chiroactiviteit + Reminder kamp

Liefste leden en ouders


Fantastisch nieuws: we mogen van Chiro Nationaal terug op de chiro spelen! We hebben besloten om in juli nog één keer samen te komen, omdat de maatregelen dan meer leden toestaan. Zo kunnen we samen het chirojaar afsluiten en zien we elkaar nog eens terug voor we op kamp vertrekken! 


We verdelen de verschillende afdelingen over het eerste weekend van juli om zo veel mogelijk contact tussen de groepen te vermijden. De verdeling ziet er als volgt uit:

Vrijdagavond 3 juli (18u30-21u30) : tippers, tiptiens en aspiranten

– Zaterdagnamiddag 4 juli (14u-17u) : kiekeboes

– Zondagnamiddag 5 juli (14u-17u) : speelclub en kwiks


Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen willen we graag weten of uw dochter al dan niet aanwezig zal zijn. Meer info volgt nog de week voor deze laatste Chiro activiteit. We kijken er alvast enorm naar uit om jullie terug te zien!


Tot slot is de leiding tussen hun examens door een fantastisch kamp aan het plannen! We willen jullie er graag aan doen herinneren dat de deadline voor de  kampinschrijvingen donderdag 18 juni 2020 is. U kan uw dochter inschrijven via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSex7JOc4AN6IOBgTiVMFQBpQV8d0dvMEULXpaKBCchSCejCoA/viewform. Ook indien uw dochter niet mee op kamp gaat vragen we om deze enquête in te vullen. Zo hebben we een overzicht van wie er wel en niet mee gaat. Vergeet ook zeker niet de medische fiche in te vullen voor 30 juni 2020. Dit is ook de deadline voor de betaling van het kamp. Alle info hierover vindt u in de mail die we u eerder gestuurd hebben of op de site. 


Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons. We zetten ons maximaal in om jullie dochters een fijne zomer te schenken, hopelijk kunnen ze erbij zijn!

Vriendelijke chirogroetjes,
De leiding van Chiro Aurora: Ellen, Ibe, Silke, Anso, Fran, Kaat, Karen, Kato, Eva, Lore, Mayte, Britt, Jelke, Lore, Li-Anke, Sarah, Freya, Kaat