NIEUWE leden – Inschrijving

Heb jij zin in een nieuw avontuur? Zit je in de lagere school of het middelbaar? Schrijf je dan snel in bij onze Chiro!

We verwelkomen u hartelijk bij het nieuwe inschrijvingsproces voor het komende chirojaar. Via dit formulier kunnen ook nieuwe leden zich inschrijven voor het nieuwe Chirojaar. Ook nieuwe leden die eerst willen proberen, dienen dit formulier in te vullen zodat we kunnen inschatten hoeveel leden we telkens mogen verwachten.

Stap 1: Vul dit formulier in.

Let op: de jongste afdelingen zitten al bijna vol dus snel inschrijven is de boodschap. Indien er achter de afdeling waarvoor u uw dochter wilt inschrijven “wachtlijst” staat, zal u na dit aan te klikken vanzelf op de wachtlijst komen. Het is mogelijk dat uw dochter dan nog steeds een plaats krijgt maar dit kunnen we niet garanderen. In dat geval communiceren we verder met u.

Stap 2: 

Geval 1: U krijgt van ons een mail met de bevestiging dat ze is ingeschreven en de informatie van betaling. 

Geval 2: De afdeling waarvoor u probeerde in te schrijven zit al vol en uw dochter staat op de wachtlijst. We sturen u dan een mail met op welke plaats ze staat en we sturen een mail wanneer ze eventueel kan komen. 

Stap 3:  U krijgt een mail wanneer de betaling in orde is. Pas dan is uw dochter officieel ingeschreven.

Voor nieuwe leden: Dit formulier dient om uw dochter officieel in te schrijven. Indien ze graag eerst probeert in een afdeling die nog niet vol zit (max. 3 weken) zonder het lidgeld al te betalen, duidt u het vakje aan om te laten weten dat ze komt proberen. Wanneer u uw dochter dan officieel wilt inschrijven, moet u dit formulier niet opnieuw invullen maar mag u dit laten weten aan de eigen leiding. Zij zullen dan een mail sturen i.v.m. lidgeld. Ze is pas zeker van een plek wanneer het lidgeld betaald is.  Indien ze daarna niet wilt inschrijven, gelieve dit te laten weten zodat we haar plek aan een ander kind kunnen geven. 

Bedankt voor uw begrip en medewerking. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze administratief verantwoordelijken: Amber en Ann-Sophie.

Met vriendelijke groeten,

De leidingsploeg van Chiro Aurora