Spaghettiavond – 21 nov’20

Beste leden, ouders en andere chirovrienden,

Zaterdag 21 november organiseren wij onze jaarlijkse spaghettiavond. Dit jaar zal het uiteraard anders verlopen dan normaal vanwege Covid-19.

We verkopen namelijk onze overheerlijke spaghettisaus verpakt per halve kilo of per kilo. Zo kan u thuis eenvoudig uw pasta opwarmen of een voorraad invriezen om doorheen het jaar nog te genieten van een lekker bordje spaghetti. Als u liever meteen geniet van uw pasta, kan u ook kiezen voor het deluxe pakket. Dit pakket bevat alles om die avond zelf een heerlijk bordje spaghetti op tafel te toveren.

Het afhalen van de bestellingen zal verlopen via een drive-in. Deze zal plaatsvinden aan de Koekoek te Aartselaar (Lindenboslaan 2/A). De ingang van de drive-in is aan de parking van de Koekoek, de uitgang is via de kleuterschool. U kan de wegwijzer onderaan deze brief raadplegen.

Om deze avond vlot te laten verlopen, vragen wij u te bestellen vóór dinsdag 10 november. Dit kan door het inschrijfformulier in te vullen via volgende link: http://bit.ly/spaghetti-aurora. Wees op tijd, want bestellingen na deze datum kunnen wij helaas niet meer aannemen. Gelieve ook het totale bedrag vóór 14 november te storten op het rekeningnummer:
BE20 7331 3209 7256 (met de mededeling: ‘Spaghetti – Naam en achternaam’).

Tenslotte verzoeken wij u nog vriendelijk om in de door u aangeduide shift uw bestelling af te halen. Door deze ophalingen te spreiden, kunnen we drukte vermijden.

Wat kan u bestellen?

– Spaghetti Bolognese: 0,5kg – €8 / 1kg – €16

– Veggi Spaghetti: 0,5kg – €8 / 1kg – €16

– Deluxe pakket voor 2 personen (spaghetti saus + ongekookte spaghetti + kaas): €12,5
(Indien u een deluxe pakket voor meer dan 2 personen wenst, kan u meerdere pakketten bestellen)

– Ambachtelijke dessertjes (tiramisu – chocomousse – rijstpap): €3

– Witte/Rode wijn: €10

Tombola
Als extraatje doen wij ook dit jaar een tombola! Lotjes kunnen via het Google-formulier gekocht worden aan €2/lotje. Terwijl u de drive-in passeert, zal u te weten komen of u al dan niet een prijs wint.